subota, 16. travnja 2016.

70 GODINA STARA ŽENA IZGLEDA KAO DA IMA 30 – RECEPT ZA BOLJI VID,MLADALAČKU KOŽU I GUŠĆU KOSU!



Mnoge žene koriste skupe konvencionalnih kozmetičke metode kako bi se svježe i podmlađena tijelo. Ali te metode nisu uvijek korisne. Srećom, možete se osloniti na neke jeftinije i prirodnih rješenja. Verovatno ste videli žena koji su u potrazi 15 godina mlađi od svojih age.70 godina staro Woman Looks Like 30 – Recept za bolji vid, Youthful kože i deblji kose

U ovom članku ćete čitati o 70-godišnja žena koja izgleda kao da je u njoj 30 a. Ona je odlučila da podeli svoju tajnu za nju zapanjujući izgled.

Ova žena kaže da je unos ovog eliksira joj je kosa gušća i sjajnijom, kožu glatkom i podmlađena. Čak poboljšala svoju viziju. Kosa joj neće više bijele. Možda zvuči neverovatno, ali ste dobili ništa izgubiti ako ga probati, zar ne?

recept:

Sastojci:

2 limuna
100 ml lanenog ulja
5 kg meda
1 belog luka češanj
priprema:

Očistite češnjak karanfilića i uklonite kožu od jednog limuna. Stavite neoljušten i oljuštenih limuna u blender zajedno sa češnjakom klinčića. Blend smjese. Trebalo bi dodati med, a miješanje smjese. Blend za neko vrijeme prije nego dodavanjem lanenog ulja. Blend mešavine dok se ne dobije homogena mješavina. Čuvajte eliksir u nekim staklenoj tegli i frižideru.

potrošnja:

Troše jedan kašičica ovog eliksira prije svakog obroka u toku dana. To znači da treba da ga konzumirate tri puta dnevno.

0 komentari