subota, 16. travnja 2016.

Ovaj čaj je imunološka bomba koja može da spriječi tumore i tretirati oštećenje živaca



Ovaj čaj je imunološka bomba koja može da spriječi tumore i tretirati oštećenje živaca

Svi smo upoznati s peršinom ali znate li da njegove lisnate grančice koje dolaze na tanjur imaju ovolike zdravstvene prednosti. Toliko da ćete pojesti i ukrasne grančice koje se nađu preko nekog jela, kao i to da vam zapadne u ustima za zube pa da ga što duže zadržite tu.

Peršin čaj je tonik koji je priznat stoljećima kao suzbijač niz bolesti, uključujući tumore, upale, pa čak i oštećenja živaca.

Peršin može neutralizirati neke kancerogene tvari, osobito onih iz duhana dima. Djeluje kao snažan antioksidans, ne samo da sprječava oštećenja stanica, ali povećava antioksidativni kapacitet krvi.

Peršin čaj je pun vitamina C i A koji su i poznati kao uništivači slobodne radikale.

Pijenja čaja peršin može pomoći u liječenju bolesti kao što su reumatoidni artritis i osteoartritis. Simptomi astme, srčanog i moždanog udara može biti znatno smanjen, a pomažu i prije i nakon postavljanja dijagnoze.

Oštećenje živčanog sustava, ili neurotoksičnosti, obično je uzrokovana pesticidima, teških metala i drugih toksičnih tvari. Postoje brojni psihijatrijskih i neuroloških poremećaja koji bi mogli biti uzrokovani neurotoksičnosti. Simptomi mogu uključivati ​​gubitak pamćenja, vrijeme reakcije, poremećaja spavanja, zbunjenost, umor, ukočenost u rukama ili nogama, pa čak i depresije.

Ovaj čaj djeluje kao preventivna mjera neurotoksičnosti i učinkovito liječi ta oštećenja.

Zašto ga ne pojesti sa tanjura?

0 komentari